Ekonom & BRF-förvaltare - Jönköpingsbostäder & Advisorgruppen

Logga

 

Rollen

Du kommer att vara ansvarig ekonom och verka i en rådgivande roll med många kundkontakter, främst med ett antal bostadsrättsföreningars ordförande och styrelser. I detta ingår bland annat att fånga upp nya behov och därifrån utveckla det långsiktiga samarbetet med kunden. I dessa föreningar ansvarar du även för viss löpande bokföring, upprättande av budget och bokslut, ekonomisk uppföljning av verksamheten, biträde vid låneupphandling, finansiell planering samt att presentera budget och prognos för styrelserna.

Vidare är du kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättsmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera gällande ekonomiska frågeställningar.

 

Erfarenheten

För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial ekonomisk utbildning eller motsvarande genom relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser även att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från bokslutsarbete/redovisning. Det är inget krav men meriterande om du har erfarenhet av viss förenings- och fastighetsjuridik.

Vi arbetar i olika team, vilket innebär att mer erfarna ekonomer och bostadsrättsförvaltare handleder och är en kunskapsresurs för övriga på ett naturligt sätt i vardagen.

 

Personen

Allt vi gör handlar i förlängningen om att på ett professionellt och ödmjukt sätt överträffa våra kunders förväntningar, och i denna roll är ditt bemötande mot våra kunder en avgörande nyckel!

Därför ser vi att du ska trivas med att på ett naturligt sätt serva och vårda goda kundrelationer. Utifrån tjänstens innehåll ser vi det som självklart att du är en ansvarsfull och noggrann person. 

Då rollen innebär att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt är det viktigt att du har en god struktur, och utifrån det är flexibel och lösningsorienterad. För att trivas i vår kultur och bland övriga medarbetare ser vi att du har en positiv grundinställning samt hög social kompetens.

 

Kulturen

Våra värderingar driver oss framåt, syns och lever i vår vardag, följs upp löpande och är en naturlig del i en rad av våra processer för att utveckla medarbetare och ledare. Våra kärnvärden är Kul på jobbet, Engagemang, Ärlighet och Kompetent team. Kul på jobbet är både resultatet av och en förutsättning för engagemang, ärlighet och ett kompetent team.

Utöver delade värderingar på riktigt så är följande byggstenar omistliga på Jönköpingsbostäder & Advisorgruppen - Frihet & flexibilitet, Team & coachande ledare, Välmående & hälsa på jobbet samt Kompetens som utvecklas & växer. Mer om det när vi får möjlighet att pratas vid och lära känna varandra mer.

 

Utmaningen

Hos oss har medarbetarna unika möjligheter att bidra till vägen framåt och utvecklas, så också i denna roll. Detta är utmaningen för dig som vill jobba med ekonomi, kundbemötande, förenings- och fastighetsjuridik i en spännande mix!

Vill du växa tillsammans med en sammansvetsad personalgrupp är ditt nästa steg till Jönköpingsbostäder och Advisorgruppen helt rätt.

Urvalet sker löpande och tjänsten kommer tillsättas allteftersom vi möter aktuella kandidater - välkommen med din ansökan redan idag!

 

Bild1

 

--------

Advisorgruppen vill vara den självklara leverantören av redovisnings- och rådgivningstjänster för små- och medelstora ägarledda företag och bostadsrättsföreningar. Med ett personligt och flexibelt arbetssätt, kombinerat med stor omtanke om kunden, vill vi skapa ett enklare och roligare företagande, samt en känsla av att komma hem.

Genom systerbolaget Jönköpingsbostäder erbjuds en fullskalig ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar och specialistkompetens vid exempelvis nyproduktioner och ombildningar av hyresfastigheter. Jönköpingsbostäder har anor från 1950-talet och har sedan dess byggt upp ett unikt branschkunnande och genom kvalificerade medarbetare och effektiva system ett konkurrenskraftigt koncept för bostadsrättssektorn.

Advisorgruppen & Jönköpingsbostäder ingår i den privatägda koncernen Simonssongruppen där exempelvis även följande bolag finns - Tosito, dizparc, Café Bar, HR-strateg, HRM Software, Westal, Stormtrivs och Eldon.

För mer information

www.jkpgbost.se                 

www.advisorgruppen.se

www.simonssongruppen.se

 

Ansök nu

Skicka din ansökan till:

VD

Emelie Wannerö

emelie.wannero@advisorgruppen.se 036 - 17 30 99