Lön

Personlig lönehantering till fast pris!

Söker du en flexibel partner för lönehantering som bryr sig om din verksamhet, då har du kommit rätt.

Vi har lång erfarenhet av att hantera hela löneprocessen, arbetar nära våra kunder och har en flexibilitet som är få förunnat. På Advisorgruppen är vi inte låsta till ett system utan kan hantera flera olika och skräddarsyr en lösning för just din verksamhet.

Trygghet för dig
Vi vet hur viktigt det är att ha kontroll över sina ekonomiska utgifter och har därför tagit fram en modell för lönehantering till fast pris. Det gör att du som kund kan känna dig trygg med att det inte dyker upp några överraskningar i slutet av månaden.

Flexibelt och sömlöst
Vår flexibilitet gör att det är enkelt att komma igång, vi sätter oss snabbt in i din verksamhet, håller koll på era avtal och genomför en sömlös övergång, så att vi kan ta ett helhetsgrepp om din lönehantering.

Enkelt, hållbart och digitalt
Vi strävar ständigt efter att förenkla processer och göra lönehanteringen så digital och hållbar som möjligt. Till exempel uppmanar vi alla kunder att välja digitala alternativ för lönespecifikationer och på så sätt minskar vi både administration och papperskonsumtion.

Vi finns här för dig
Hos oss är varje verksamhet mer än bara ett kundnummer, vi värdesätter det personliga mötet, skräddarsyr en lösning utifrån era behov och finns alltid här för rådgivning och stöd när du behöver det.

Utöver lönehantering kan vi också erbjuda följande konsulttjänster:

  • Genomlysning av hur ni arbetar med lön idag
  • Kvalitetssäkring av er löneprocess
  • HR-konsultation

Ta en kontakt direkt med Claes eller via formuläret nedan så hittar vi snabbt den bästa lösningen för just din verksamhet!

Ansvarig Lönetjänster

Claes Tedman

claes.tedman@advisorgruppen.se 036 - 440 70 53

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt ber vi dig att fylla i det här formuläret:


JaNej