Vi är Advisorgruppen

Vi är ett 30-tal kvalificerade redovisningskonsulter som kan hjälpa dig och ditt företag med redovisning, lön och ekonomisk rådgivning. Genom dotterbolaget AB Jönköpingsbostäder erbjuder vi även ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar samt friköp och ombildning av hyresfastigheter.

Vi är en del av Huset Invest.

Se hela vårt företags fantastiska CV och läs om våra värderingar.

Kort om mig

Utbildning

Erfarenheter

Allt från Jordgubbsplockare till IT-Tekniker.

Meriter

Allt från Vinnare Potatiskuppen till Paprikaloppet.

Ideella engagemang

Allt från Stallet till Volontär i Grekland för att rädda hästar.

Fritidsintressen

Djur och natur, Familj & vänner, Resa, Målning & handarbete, Golf, Inredning. Musik & litteratur, Idrott & träning. Matlagning & bakning, Börsen.

Personligt brev

Finns ju en hel del att berätta om mig själv efter mina 407 år i branschen, hur gör man det på en sida?

Jag är en medarbetare som kliver in i veckans olika rum med hela min person och hela mitt hjärta. För mig är det en självklarhet att till både kollegor och kunder ge av mig själv och det jag kan bidra med.Mina värderingar och min attityd ligger till grund för hur jag agerar, kommunicerar och tar beslut – varje dag faktiskt. Med risk för att låta för djup så formar min värdegrund min människosyn, den är min kompass och det som leder mig framåt mot uppsatta mål. Av den enkla anledningen tänkte jag berätta mer om de värderingar som ligger mig närmast.

Kul på jobbet

För mig är detta långt mer än fartfyllda AW:s och glada fikastunder, även om skrattet i utmanande perioder och vardagen har en positiv och förlösande effekt. Balansen i livet är viktigt, men även balansen på jobbet. Att ha kul på jobbet är en förutsättning för engagemang, ärlighet och ett kompetent team. Genom att ha kul på jobbet inspirerar vi varandra och våra kunder.

Engagemang

Mitt engagemang för både kunder och kollegor är ovillkorligt. Jag upplever att ett stort engagemang gör mig till mer än bara en leverantör och kontoret till mer än bara en arbetsplats. För mig är det självklart att ge mitt yttersta i vardagen och vill möta kundens behov med stor förståelse och en inlevelse som berör. Visst kan även du instämma att arbetet är en stor del av våra liv – och med engagemang och ömsesidig lojalitet kan det ge tillbaka långt mer än vi kan tro?

Ärlighet

Vem skriver inte under på ärlighet? Det är en av grundförutsättningarna för utveckling – för kunder, medarbetare och hela organisationen. Jag tror på att ärligheten vägleder både dagliga beslut som strategiska vägval. Är jag öppen och transparent i mina kundrelationer så skapar jag värde för båda parter. Något som kräver stort mod är att både ge och ta emot feedback, men det är först då vi verkligen blir bättre tillsammans.

Kompetent team

Min definition av kompetens är kunskap, erfarenhet, klokhet och innovation omsatt i handling. Om det dessutom finns ett fungerande samspel så uppnår vi mer tillsammans än var för sig. Ett kompetent team som eftersträvar en effektivitet och proaktivitet överträffar alltid kundernas förväntningar. Tillsammans är vi fantastiska!

Mina utbildningar, erfarenheter, meriter, ideella engagemang och systemkunskaper i all ära – men jag hoppas att du med detta personliga brev fått lära känna mig och den jag är på riktigt. Jag ser fram emot att möta dig för att se hur vi kan hjälpa, utveckla och utmana varandra till nya steg framåt!

Engagemang

Engagemanget för våra kunder gör oss till mer än bara en leverantör och engagemanget för varandra till mer än bara en arbetsplats. Vi ger vårt yttersta i vardagen och vill möta kundens behov med stor förståelse och inlevelse som berör. Arbetet är en stor del av våra liv – med engagemang och ömsesidig lojalitet kan det ge tillbaka långt mer än vi kan tro.

Ärlighet

Genom att vara ärliga mot oss själva och varandra skapar vi förutsättningar för utveckling – för kunderna, medarbetarna och hela organisationen. Ärligheten vägleder både dagliga beslut som strategiska vägval. För ömsesidigt värdeskapande över tid är vi öppna i våra kundrelationer. Hur vi ger och tar emot feedback avgör hur bra vi kan bli tillsammans, ärlighet utmanar och kräver många gånger stort mod.

Kul på jobbet

Kul på jobbet är både resultatet av och en förutsättning för engagemang, ärlighet och ett kompetent team. Balansen i livet är viktigt, och det gäller även på jobbet. I utmanande perioder har skrattet en positiv och förlösande effekt. Genom att ha kul på jobbet inspirerar vi varandra och våra kunder.

Kompetent team

Kompetens är kunskap, erfarenhet, klokhet och innovation omsatt i handling. Vårt samarbete gör att vi uppnår mer tillsammans än var för sig. Vi eftersträvar effektivitet och vår proaktivitet hjälper oss att se längre och överträffa kundernas förväntningar. Tillsammans är vi fantastiska!