Senior lönekonsult - ansvar för affärsområdet Lön

Brinner du för att arbeta med lön?

Nu har du den unika möjligheten att ansvara för och utveckla affärsområdet Lön på Advisorgruppen!

 

ROLLEN

Antalet uppdrag som innebär att ansvara för kunders lönehantering har stadigt ökat. Det gör att vi nu vill anställa en senior lönekonsult som har flera års erfarenhet av månatlig lönehantering och övriga löneadministrativa arbetsuppgifter. Tillsammans med ett bolag som växer, har du i denna roll en unik möjlighet att både ansvara för och  utveckla affärsområdet Lön. En resa där du tar de första stegen med stor påverkan, för att sedan forma och skapa ett team. 

Arbetsuppgifterna består som du vet av månadsvisa lönekörningar, utbetalningar samt framtagning av bokföringsunderlag. Tillkommer gör såklart olika avstämningar och rapporteringar (lönestatistik), framtagning och avstämning av lönejusteringar, beräkningar av semesterlöneskuld, notunderlag till årsredovisning och hjälp vid avtalsförändringar.  I rollen handlar det om att konsultera och hjälpa våra kunder inom området, det skulle bland annat kunna vara lönerevision, lönekartläggning samt support vid tidsregistrering. 

Återgår till utmaningen att bygga och utveckla affärsområdet, för det är extra spännande med just denna roll. Det handlar om att sätta upp processer, ansvara för systemförvaltning och utveckling av digitala arbetssätt inom just Lön. I rollen möter du nya och befintliga kunder som både ska vårdas och utvecklas.  Det är också en oerhört varierande vardag eftersom våra kunder representerar en rad olika branscher. Rollen kan också innebära att du del av din tid arbetar ute i kundens verksamhet.

ERFARENHETEN

Till rollen som senior lönekonsult ser vi att det krävs en arbetslivserfarenhet om uppemot 5 år.  Det är till stor hjälp om du har en bred erfarenhet av olika branscher och avtalsområden. Utöver utbildningsnivå om minst gymnasieekonom, är eftergymnasiala utbildningar med inriktning mot lön önskvärt. Det är även meriterande om du arbetat en period med redovisning, för det ger dig en ovärderlig förståelse för helheten och hur allt påverkas. I huvudsak arbetar våra kunder i Fortnox, Visma och Kontek.

PERSONEN

Rollen handlar om att på ett professionellt och ödmjukt sätt möta våra kunder och överträffa deras förväntningar, därför ser vi att du ska trivas med nära kundkontakter. Det innebär att du är serviceinriktad, skapar och underhåller relationer. Vårt uppdrag som lönekonsulter utvecklas kontinuerligt därför ser vi att du är duktig på att hitta på nya angreppssätt, ifrågasätta konstruktivt och komma med idéer.

I både kundrelationer och internt ser vi det viktigt att du fattar beslut, tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Rollen kräver en ihärdighet, där du arbetar framåt med olika projekt, förblir motiverad och effektiv tills ett avslut och resultat är uppnått. 

KULTUREN

Våra värderingar driver oss framåt, syns och lever i vår vardag, följs upp löpande och är en naturlig del i en rad av våra processer för att utveckla medarbetare och ledare. Våra kärnvärden är Kul på jobbet, Engagemang, Ärlighet och Kompetent team. Kul på jobbet är både resultatet av och en förutsättning för engagemang, ärlighet och ett kompetent team.

Utöver delade värderingar på riktigt så är följande byggstenar omistliga på Advisorgruppen - Frihet & flexibilitet, Team & coachande ledare, Välmående & hälsa på jobbet samt Kompetens som utvecklas & växer. Mer om det när vi får möjlighet att pratas vid och lära känna varandra mer.

UTMANINGEN

I vår utvecklingsfas har medarbetarna unika möjligheter att bidra till vägen framåt, vilket blir tydligt i denna roll som ska ansvara för och utveckla affärsområdet Lön. Allt är inte färdigt och klart, med din förmåga att bidra helhjärtat är just det som är så spännande.

För dig som letar efter nya utmaningar och vill växa tillsammans med en sammansvetsad personalgrupp är ditt nästa steg till Advisorgruppen helt rätt.

Urvalet sker löpande och tjänsten kommer tillsättas allteftersom vi möter aktuella kandidater - välkommen med din ansökan redan idag!

--------

Advisorgruppen vill vara den självklara leverantören av redovisnings- och rådgivningstjänster för små- och medelstora ägarledda företag och bostadsrättsföreningar. Med ett personligt och flexibelt arbetssätt, kombinerat med stor omtanke om kunden, vill vi skapa ett enklare och roligare företagande, samt en känsla av att komma hem.

Bolaget befinner sig i en utvecklingsfas och har passerat 30 medarbetare på det nybyggda kontoret i centrala Jönköping. Vi har en stor spridning av kunder med allt från små enmansbolag till större bolag med en omsättning på uppemot 300 miljoner. Genom dotterbolaget AB Jönköpingsbostäder erbjuds även specialistkompetens och en fullskalig ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar.

Advisorgruppen ingår i den privatägda koncernen Simonssongruppen där exempelvis även följande bolag finns - Tosito, dizparc, Café Bar, HR-strateg, HRM Software, Westal, Stormtrivs, och Eldon.

För mer information

www.advisorgruppen.se

www.simonssongruppen.se

 

Ansök nu

Skicka din ansökan till:

VD

Emelie Wannerö

emelie.wannero@advisorgruppen.se 036 – 17 30 99

https://hrstrateg-karriar.workbuster.com/jobs/115757-senior-lonekonsult-ansvar-for-affarsomradet-lon
https://hrstrateg-karriar.workbuster.com/jobs/115741-senior-redovisningskonsult-controllerinriktning