Senior redovisningskonsult

ROLLEN

Vi söker en självständig redovisningskonsult, som har en gedigen erfarenhet. En konsult hos oss hjälper företag med allt från uppsättning och struktur på bolagets löpande bokföring till genomförande av bokslut, årsredovisningar, deklarationer och rapporteringar.

Effektivisering av processer, rådgivning, och analys av kundens affär är en självklarhet på Advisorgruppen och den här rollen. Det ingår att lyfta och utveckla såväl kunder som övriga medarbetare till nästa nivå. Kundansvaret är ditt, och du håller ihop olika kundteam och kundleveranser. Du kommer arbeta på egen hand, i team med andra, och med flera uppdragsgivare åt gången.

Den aktuella delen av Advisorgruppen som denna roll kommer utgå ifrån är mer än en klassisk redovisningsbyrå. Vi är kundernas ekonomifunktion, både i form av det löpande som delar av det strategiska. I och med det blir vi en aktiv och nära del av kundens vardag och verksamhet, vilket ger stora möjligheter att förstå affären, stimuleras och bidra med stort värde. Det innebär också krav på tight rapportering, tydlig kommunikation och proaktiv rådgivning.

ERFARENHETEN

För rollen ser vi att du har minst 5-års erfarenhet av kvalificerat arbete som redovisningskonsult alt redovisningsekonom. Du är trygg med löpande redovisning, även om du i rollen inte kommer arbeta med det i huvudsak. Du har gjort bokslut och årsredovisningar, självklart är du också bekväm med alla svenska regelverk. Teamet du tillhör fokuserar på större bolag och koncernbolag, varav en del även är mindre företag. Är du därför bekväm med skarpa månadsbokslut och tillhörande rapportering så ser vi det som ett stort plus.

Det pågår flera spännande utvecklingsprojekt, inom bland annat rådgivning och digitalisering, där du med din erfarenhet har en självklar plats. Vi arbetar som ett team, vilket innebär att mer erfarna konsulter handleder och är en kunskapsresurs för övriga i vardagen.

PERSONEN

Detta är en roll som handlar om att på ett professionellt och ödmjukt sätt möta våra kunder och överträffa deras förväntningar, därför ser vi att du ska trivas med nära kundkontakter och alltid sträva efter att bidra till utvecklingen av kundens affär. Det innebär att du är utåtriktad, skapar och underhåller relationer.

Vårt uppdrag som redovisningsbyrå utvecklas kontinuerligt därför ser vi att du är duktig på att hitta nya angreppssätt, komma med idéer och ifrågasätta traditionella arbetssätt.

I både kundrelationer och internt ser vi det viktigt att du fattar beslut, tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vidare tänker du strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor, samt analyserar konsekvenser och långsiktiga betydelser.

KULTUREN

För att nå våra mål och uppfylla vårt uppdrag så är våra värderingar grunden och det som driver oss framåt. Våra värderingar syns och lever i vår vardag, följs upp löpande och är en naturlig del i en rad av våra processer för att utveckla medarbetare och ledare. Våra kärnvärden är Kul på jobbet, Engagemang, Ärlighet och Kompetent team. Kul på jobbet är både resultatet av och en förutsättning för engagemang, ärlighet och ett kompetent team. Balansen i livet är viktigt, och det gäller även på jobbet. Genom att ha kul på jobbet inspirerar vi varandra och våra kunder.

Utöver delade värderingar på riktigt så är följande byggstenar omistliga på Advisorgruppen - Frihet & flexibilitet, Team & coachande ledare, Välmående & hälsa på jobbet samt Kompetens som utvecklas & växer. Mer om det när vi får möjlighet att pratas vid.

UTMANINGEN

I vår utvecklingsfas har medarbetarna unika möjligheter att växa och bidra. Det kan handla om allt från att förstärka kompetensen, och även skapa rutiner och kvalitetssäkra våra processer.

Har du dessutom ambitioner och en vilja till ledarskap med ett framtida personalansvar finns det goda förutsättningar till det. Självklart med tillhörande stöd och utbildningsprogram.

Allt är inte färdigt och klart, men din förmåga att bidra helhjärtat är just det som är så spännande. För dig som letar efter nya utmaningar och vill växa tillsammans med en sammansvetsad personalgrupp är ditt nästa steg till Advisorgruppen helt rätt.

Urvalet sker löpande och tjänsten kommer tillsättas allteftersom vi möter aktuella kandidater - välkommen med din ansökan redan idag!

--------

Advisorgruppen vill vara den självklara leverantören av redovisnings- och rådgivningstjänster för små- och medelstora ägarledda företag och bostadsrättsföreningar. Vi vill vara våra kunders första kontakt i alla ekonomi- och juridikrelaterade frågor. Med ett personligt och flexibelt arbetssätt, kombinerat med stor omtanke om kunden, vill vi skapa ett enklare och roligare företagande, samt en känsla av att komma hem.

Bolaget har passerat 30 medarbetare på det nybyggda kontoret i centrala Jönköping. Vi har en stor spridning av kunder med allt från små enmansbolag till större bolag med en omsättning på uppemot 300 miljoner. Genom dotterbolaget AB Jönköpingsbostäder erbjuds även en fullskalig ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar och specialistkompetens vid exempelvis friköp och ombildningar av hyresfastigheter. 

Advisorgruppen ingår i den privatägda koncernen Simonssongruppen där exempelvis även följande bolag finns - Tosito, dizparc, Café Bar, HR-strateg, HRM Software, Westal, Stormtrivs, och Eldon. Genom Simonssongruppen har Advisorgruppen en stark och långsiktig ägare.

För mer information

www.advisorgruppen.se

www.jkpgbost.se

www.simonssongruppen.se

Ansök nu

Skicka din ansökan till:

VD

Emelie Wannerö

emelie.wannero@advisorgruppen.se 036 - 17 30 99