Senior redovisningskonsult - controllerinriktning

Jobbar du med redovisning, rådgivning och controlling idag, och vill vara med och utveckla Advisorgruppens controllererbjudande?

 

ROLLEN

Som redovisningskonsult hjälper du företag med allt från uppsättning och struktur på bolagets löpande bokföring till genomförande av bokslut, årsredovisningar, deklarationer och rapporteringar. Effektivisering av processer, rådgivning och analys av kundens affär är en självklarhet. Du ingår i teamet som arbetar främst med större bolag och koncernbolag, och kommer arbeta både på egen hand och tillsammans med andra.

Vårt controllererbjudande växer fram mer och mer, och vi ser denna roll som en nyckelspelare som på allvar kan påverka resan och ta det till nästa nivå. Som konsult med controllerinriktning hos oss arbetar man med uppföljningar och prognoser för exempelvis resultat, budget och likviditet, samt andra analyser och beslutsstöd. Du har också projektansvar för olika kunduppdrag och kan vara ute på plats hos kunden som interim controller på deltid.

ERFARENHETEN

För rollen ser vi att du har uppemot 10-års erfarenhet av kvalificerat arbete som redovisningsekonom, med en grundläggande controllererfarenhet. Du har arbetat med månads- och årsbokslut samt årsredovisningar och självklart är du bekväm med alla svenska regelverk. Är du bekväm med koncernredovisningsfrågor så ser vi det som ett stort plus.

Det pågår flera spännande utvecklingsprojekt där du med din erfarenhet har en självklar plats. Vi arbetar som ett team, vilket innebär att mer erfarna konsulter handleder och är en kunskapsresurs för övriga på ett naturligt sätt i vardagen.

PERSONEN

Rollen handlar om att på ett professionellt och ödmjukt sätt möta våra kunder och överträffa deras förväntningar, därför ser vi att du ska trivas med nära kundkontakter och alltid sträva efter att bidra till utvecklingen av kundens affär. Det innebär att du är utåtriktad, skapar och underhåller relationer. Vårt uppdrag som konsulter utvecklas kontinuerligt därför ser vi att du är duktig på att hitta på nya angreppssätt, ifrågasätta konstruktivt och komma med idéer.

I både kundrelationer och internt ser vi det viktigt att du fattar beslut, tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vidare tänker du strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor, samt analyserar konsekvenser och långsiktiga betydelser. Rollen kräver en ihärdighet, där du arbetar framåt med olika projekt, förblir motiverad och effektiv tills ett avslut och resultat är uppnått.

KULTUREN

Våra värderingar driver oss framåt, syns och lever i vår vardag, följs upp löpande och är en naturlig del i en rad av våra processer för att utveckla medarbetare och ledare. Våra kärnvärden är Kul på jobbet, Engagemang, Ärlighet och Kompetent team. Kul på jobbet är både resultatet av och en förutsättning för engagemang, ärlighet och ett kompetent team.

Utöver delade värderingar på riktigt så är följande byggstenar omistliga på Advisorgruppen - Frihet & flexibilitet, Team & coachande ledare, Välmående & hälsa på jobbet samt Kompetens som utvecklas & växer. Mer om det när vi får möjlighet att pratas vid och lära känna varandra mer.

UTMANINGEN

Hos oss har medarbetarna unika möjligheter att bidra till vägen framåt, vilket blir tydligt i denna rollen som ska utveckla controller-erbjudandet till nästa nivå. Allt är inte färdigt och klart, med din förmåga att bidra helhjärtat är just det som är så spännande.

För dig som letar efter nya utmaningar och vill växa tillsammans med en sammansvetsad personalgrupp är ditt nästa steg till Advisorgruppen helt rätt.

Urvalet sker löpande och tjänsten kommer tillsättas allteftersom vi möter aktuella kandidater - välkommen med din ansökan redan idag!

--------

Advisorgruppen vill vara den självklara leverantören av redovisnings- och rådgivningstjänster för små- och medelstora ägarledda företag och bostadsrättsföreningar. Med ett personligt och flexibelt arbetssätt, kombinerat med stor omtanke om kunden, vill vi skapa ett enklare och roligare företagande, samt en känsla av att komma hem.

Bolaget befinner sig i en utvecklingsfas och har passerat 30 medarbetare på det nybyggda kontoret i centrala Jönköping. Vi har en stor spridning av kunder med allt från små enmansbolag till större bolag med en omsättning på uppemot 300 miljoner. Genom dotterbolaget AB Jönköpingsbostäder erbjuds även specialistkompetens och en fullskalig ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar.

Advisorgruppen ingår i den privatägda koncernen Simonssongruppen där exempelvis även följande bolag finns - Tosito, dizparc, Café Bar, HR-strateg, HRM Software, Westal, Stormtrivs, och Eldon.

För mer information

www.advisorgruppen.se

www.simonssongruppen.se

Ansök nu

Skicka din ansökan till:

VD

Emelie Wannerö

emelie.wannero@advisorgruppen.se 036 – 17 30 99

https://hrstrateg-karriar.workbuster.com/jobs/115757-senior-lonekonsult-ansvar-for-affarsomradet-lon
https://hrstrateg-karriar.workbuster.com/jobs/115741-senior-redovisningskonsult-controllerinriktning